​Op 10 en 11 juli 2021 vond het Funeral Fair Festival plaats in de Tuinen van Appeltern. Deze fair werd georganiseerd door RememberMe.

Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland. De gedachte dat de uitvaartbranche eng en saai is werd in dit dynamische weekend volledig weggenomen. Samen met unieke partijen konden we de bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. En dat in de prachtige omgeving van de Tuinen van Appeltern

De organisator en standhouders willen bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Op deze manier laten we mensen voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn.

De Mooiste Urn had een eigen modeltuin tot haar beschikking, waar de urnen geïnspireerd en omringd door de natuur mooi tot hun recht kwamen.

De Tuinen van Appeltern

Presentatie De Mooiste Urn