Welkom op de Mooiste Urn

 

Via De Mooiste Urn bied ik handgemaakte binnen urnen aan.

De natuur is mijn belangrijkste inspiratie bron.

Ik heb een grote passie voor de zee en alles wat daarmee samenhangt. Het landschap, de ruigheid, de structuren, de vergankelijkheid, de helderheid van het water, de weerkaatsing van het licht en de vele kleuren blauw weten mij keer op keer te boeien en te raken. 

Even uitwaaien. Een wandeling langs de zee, zij neemt je mee, doet even alles vergeten en laadt je op.‘ 

Ik fotografeer mijn werk vaak in de natuur of combineer mijn stukken met mijn natuurfoto’s, een cyclus van werk en inspiratie. Het geeft de onlosmakelijke verbondenheid met de natuur extra weer.

Bij het maken van mijn urnen ga ik uit van mijn eigen vormentaal in plaats van een traditionele urnenvorm.

Ik ontwikkel mijn eigen glazuren, ieder stuk is handgemaakt en uniek. Soms wordt er iets op verzoek aangepast of wil iemand er iets bij, bijvoorbeeld een waxinehouder met hetzelfde glazuur, vrijwel alles kan.

Het spreekt mensen aan een gedenkstuk te hebben, dat in hun omgeving past en niet nadrukkelijk in die functie aanwezig is.

Ik ben heel blij dat er tegenwoordig in de uitvaart branche zoveel mogelijk is en werk daar graag vanuit mijn visie aan mee. De aandacht voor elkaar, de natuur en onze planeet moeten we koesteren. Ondanks het verdriet gaan mensen ‘blij’ mijn winkeltje uit. Dat vind ik bijzonder en mooi, dat geeft een extra waardevolle dimensie aan mijn werk. 

Het is bijzonder en mooi om iemand te kunnen helpen aan een gedenkplaats